CONTACTE Contacte
Català Español
ACCÉS ZONA PRIVADA usuari contrasenya
CERCADOR
PRESENTACIÓ PROPERS EVENTS

El GREMI DE RAJOLERS DE CATALUNYA és l'associació empresarial d'empreses que exerceixen activitats econòmiques compreses en el sector de materials ceràmics estructurals – geros, tochanes, termoarcilla, revoltons, teules, obra vista, manual, etc. – per a la construcció i que desenvolupen la seva activitat en Catalunya.

El Gremi agrupa als fabricants mes importants de Catalunya que subministren prop de 3,1 milions de tones de material ceràmic estructural, el que suposa un 12% de la producció d'Espanya. Aixi mateix, el GREMI DE RAJOLERS DE CATALUNYA agrupa a empreses relacionades amb l'activitat de la ceràmica industrial, com fabricants de maquinària per a la fabricació de productes ceràmics, assessors en diferents matèries, laboratoris d'assajos, empreses de serveis, etc.

Els principals objectius del GREMI DE RAJOLERS DE CATALUNYA són defensar els interessos comuns de les empreses del sector, promocionar i difondre l'ús dels materials i desenvolupar nous productes i sistemes constructius.

El GREMI DE RAJOLERS DE CATALUNYA té la seu a la rambla de Catalunya, 127, 3º-1ª de Barcelona compartint espai amb el GREMI D'ÀRIDS DE CATALUNYA. 

NOTÍCIES
DESTAQUEM 
Gremi Arids de Catalunya
Silensis
Structura
Museu de Geologia Valentí Masachs
Powered by Advanto
Rambla de Catalunya, 127, 3r - 1a - 08008 Barcelona - T. 93 415 64 83
Avís Legal - © 2024 Gremi Rajolers de Catalunya